Bloemen Op Gelegenheid > Rouw bloemen

Tijdens tijden van verlies en rouw zijn sommige emoties makkelijker uit te drukken met bloemen. Met rouwbloemen kunt u iemand een hart onder de riem steken, of diegene helpen herinneren aan de betere tijden die weer gaan komen. Daarom kunt u met Arena Bloemen ook rouwbloemen versturen in Nederland en België. Wij bieden met onze handgemaakte rouwstukken, rouwarrangementen en rouwboeketten van de beste kwaliteit. 

Een rouwstuk, ook wel een rouwbiedermeier genoemd, is een bloemstuk waarin de bloemen op een ronde manier geschikt worden. Een rouwarrangement is een boeket waarin de bloemen op zo'n manier worden geschikt dat de rouwbloemen plat neergelegd worden en daarmee uitermate geschikt zijn om op een kist of later het graf te leggen. Een rouwboeket is een boeket waarin de samenstelling van de bloemen zorgt dat het een passend boeket voor een begrafenis is.

Wij zullen uw rouwbloemen met uiterste zorg samenstellen. Hieronder vindt u een overzicht van rouwbloemen die we in onze standaard collectie hebben. Heeft u een verzoek voor speciale rouwbloemen of andere combinaties, neem dan contact op met onze klantenservice om te vragen naar de mogelijkheden om aan uw wensen te kunnen voldoen.

Rouwbloemen

Rouwbloemen kennen een lange traditie van duizenden jaren. In graven van Egyptische Farao's zijn namelijk al rouwbloemstukken gevonden. Zij erkende de kracht van bloemen om afscheid van iemand te nemen. Wanneer iemand waar u veel om geeft is overleden, wilt u natuurlijk op een passende manier een laatste eer betonen. Bepaalde bloemen, zoals lelies, anjers, (calla) rozen en chrysanten staan bekend als rouwbloemen maar belangrijker is dat het rouwbloemstuk past bij de overledene.

Zoek je naar iets anders? Probeer deze populaire categorieën.

Bloemen Minder Dan €30
Verjaardag Bloemen
Rozen
Luxe Producten
Geboorte Bloemen
Internationale Bloemen
Speciale Aanbieding

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 2 April 2011
  Van uit het zuiden van Frankrijk hebben wij een prachtig boeket besteld , dat heel goed is aangekomen  , de ontvangster was er heel blij mee.
  Hartelijk bedankt er voor !
  De volgende keer proberen wij het weer , hartelijke groeten
  Marga S.
 • 13 April 2011
  beste,
  De rouwboeket zag er mooi uit,dankje wel.
  groet,
  Marlien L.
 • 19 April 2011
  Beste,
  Ik ben erg onder de indruk van uw bedrijf. Alles was perfect.
  Bedankt voor de goede service.
  Met vriendelijke groet,
  Ildikó Z
 • 20 April 2011
  Dank U voor dce goede verzorging van de bloemenbestelling/ Deze is zeer gewaardeerd door Mevrouw Vesseur!
  Vriendelijke groeten
 • 5 Mei 2011
  Ontvanger was er heel erg blij mee, bos was spectaculair. Volgende verjaardagen weet ik waar te bestellen!
  Met vriendelijke groet,
  Suzanne
 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meerLees meer