Bloemen bezorgen in Vlaams Brabant, Belgie

Welkom bij Arena Bloemen! Wilt u bloemen laten bezorgen in {@place.place} of ergens anders in België? Kijk dan niet verder, want wij hebben de mooiste boeketten in {@place.place} en omstreken. Onze boeketten zijn altijd van de hoogste kwaliteit, omdat we elke dag verse bloemen in {@place.place} en de rest van {@place.area} bezorgen. We kopen onze bloemen direct in van de bloemenveiling in Nederland, omdat we weten dat kwaliteit voor u het belangrijkst is.

Bloemen bezorgen in {@place.fullname}

Arena Bloemen koopt elke dag haar eigen bloemen in op de bloemenveiling van Flora Holland. Daarom hebben we dagelijks verse bloemen waarmee onze bloemisten met zorg en liefde de boeketten voor {@place.place} samenstellen. We bezorgen elk boeket wat u maar wenst voor alle gelegenheden in {@place.fullname} en omstreken.

Geen andere bloemist in {@place.place} biedt hetzelfde als Arena Bloemen, want onze bloemen komen direct van de bloemenveiling in Nederland. Hiermee slaan we vertragende en kostenverhogende tussenhandelaren over. Dit betekent dat onze boeketten en arrangementen:

 • Ongelofelijk vers zijn - onze bloemen kunnen binnen 24 uur na verwerken in {@place.place} bezorgd worden.
 • Buitengewoon betaalbaar zijn - we rekenen onze besparingen door naar onze klanten.
 • Innovatief en origineel zijn - we kunnen elke bloemsoort voor u krijgen, waardoor we elk boeket dat u wenst in {@place.place} kunnen bezorgen!

Bovendien werken we met bloemen die zijn goedgekeurd door de FFP, de Fair Flowers Fair Plants organisatie, wat staat voor mens- en milieuvriendelijk geteeld.

Maar we bezorgen niet alleen mooie en milieuvriendelijke boeketten in {@place.place}, bij Arena Bloemen kunt u ook planten, chocolade, wijnen en andere cadeaus laten bezorgen in {@place.place}. We leveren dus alle soorten cadeaus in {@place.place} en dat allemaal onder één dak.

Speciale gelegenheden en bloemen bezorgen in {@place.fullname}

Onze bloemisten zijn gespecialiseerd in het samenstellen van bloemen voor speciale gelegenheden. Niet alleen voor verjaardagen, jubileums, trouwerijen of begrafenissen, ook voor speciale feestdagen als Valentijn, Moederdag en Kerstmis. Rondom deze dagen kunt u in onze online winkel bijzondere boeketten en bloemstukken bestellen die speciaal voor deze feestelijke aangelegenheden samengesteld zijn en overal in {@place.place} bezorgd worden. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar als u meer informatie over een speciale bestelling wilt krijgen. U kunt ons bereiken via klanten@arenabloemen.be.

Bestellen? 

Heeft u iets gevonden in onze uitgebreide collectie bloemen en andere cadeaus? Bestel dan via onze webwinkel. Als we uw bestelling voor 13:00 uur binnen hebben, kunnen we uw bestelling vandaag nog bezorgen in {@place.fullname}. Meer bezorginformatie vindt u op deze pagina.

Arena Bloemen bezorgt ook bloemen in de volgende Belgische steden: BrusselAntwerpenGentCharleroiLuik, BruggeNamenLeuvenBergenMechelenAlastKortrijkHasseltSint-NiklaasOostendeGenkSeraingRoeselareVerviersMoeskroenDendermonde

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 2 April 2011
  Van uit het zuiden van Frankrijk hebben wij een prachtig boeket besteld , dat heel goed is aangekomen  , de ontvangster was er heel blij mee.
  Hartelijk bedankt er voor !
  De volgende keer proberen wij het weer , hartelijke groeten
  Marga S.
 • 13 April 2011
  beste,
  De rouwboeket zag er mooi uit,dankje wel.
  groet,
  Marlien L.
 • 19 April 2011
  Beste,
  Ik ben erg onder de indruk van uw bedrijf. Alles was perfect.
  Bedankt voor de goede service.
  Met vriendelijke groet,
  Ildikó Z
 • 20 April 2011
  Dank U voor dce goede verzorging van de bloemenbestelling/ Deze is zeer gewaardeerd door Mevrouw Vesseur!
  Vriendelijke groeten
 • 5 Mei 2011
  Ontvanger was er heel erg blij mee, bos was spectaculair. Volgende verjaardagen weet ik waar te bestellen!
  Met vriendelijke groet,
  Suzanne
 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meerLees meer