Een Boeket Oranje RozenWelkom bij Arena Bloemen

….. wij leveren de allerhoogste kwaliteit bloemen voor de beste prijzen. Onze bloemen zijn niet alleen prachtig en dagelijks vers, maar ook betaalbaar. Bij Arena bloemen krijgt u waar voor uw geld. Naast bloemen hebben we ook planten, wijnen, ballonnen, wenskaarten en andere cadeaus.

Ronald van Den BurgOnder leiding van Ronald van den Burg kopen we onze eigen bloemen, rechtstreeks van de bloemenveiling. Dagelijks wordt er door onze inkopers voor u ingekocht. Direct daarna gaan de bloemen naar onze binderij en wordt uw boeket met zorg samengesteld.

We hebben dus alles in eigen hand en kunnen daardoor garant staan voor de allerbeste kwaliteit. We hebben uitstekend opgeleide bloemisten die weten hoe belangrijk het is dat u een perfect handgebonden boeket ontvangt.

We werken alleen met eigen mensen en kijken dagelijks op de veiling voor de beste bloemen en planten. Ook zijn we milieu bewust, dus letten daarop bij onze inkoop en het verwerken van onze producten . Zo runnen we ons bedrijf. Wanneer u Arena Bloemen verstuurt, weet u waar ze vandaan komen: van ons. Wij geven uw bestelling niet door aan andere bloemisten, zoals organisaties als Fleurop of zoveel andere bloemistensites op het internet dat wel doen. 

ArenaBloemen.nl

Alleen bij hoge uitzondering, of bestellingen voor het buitenland, geven we wel eens een bestelling door aan een andere bloemist, maar dit altijd in goed overleg met de klant; u dus. 

Arena Bloemen levert alleen duurzaam geteelde bloemen en planten. Geteeld vanuit milieubewust en sociaal oogpunt. Dit wordt georganiseerd door de Fairflowers Fairplants organisatie (FFP) die ons, maar ook de leverancier, hierop controleert. We leveren dus eerlijke bloemen en planten. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op www.fairflowersfairplants.com.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog speciale verzoeken of ideeën?
Stuur dan gerust een mailtje.

Bezorg informatie:We bezorgen Dinsdag tot en met Zaterdag van 08:00 tot 18:00 (levering op zon en feestdagen is niet mogelijk).
De volgende dag levering als de order voor 16:00 geplaatst is.

Voor meer informatie klik hier of bel ons op 0800 3377 990.
 
Onze 100% tevredenheidsgarantie

Reacties van klanten


 • 2 April 2011
  Van uit het zuiden van Frankrijk hebben wij een prachtig boeket besteld , dat heel goed is aangekomen  , de ontvangster was er heel blij mee.
  Hartelijk bedankt er voor !
  De volgende keer proberen wij het weer , hartelijke groeten
  Marga S.
 • 13 April 2011
  beste,
  De rouwboeket zag er mooi uit,dankje wel.
  groet,
  Marlien L.
 • 19 April 2011
  Beste,
  Ik ben erg onder de indruk van uw bedrijf. Alles was perfect.
  Bedankt voor de goede service.
  Met vriendelijke groet,
  Ildikó Z
 • 20 April 2011
  Dank U voor dce goede verzorging van de bloemenbestelling/ Deze is zeer gewaardeerd door Mevrouw Vesseur!
  Vriendelijke groeten
 • 5 Mei 2011
  Ontvanger was er heel erg blij mee, bos was spectaculair. Volgende verjaardagen weet ik waar te bestellen!
  Met vriendelijke groet,
  Suzanne
 • --- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged)


--- Do not edit below this line (rotation scripts could be damaged) ---
 

Lees meer Lees meerLees meer

Online Bloemenwinkel

Arena Bloemen is de online bloemisterij én cadeauwinkel van Nederland en België. Bij Arena Bloemen hebben we de mooiste en meest verse bloemen die er in een bloemenzaak te vinden zijn. Want wij kopen direct onze bloemen in van de bloemenveiling. Ook onze bloemen zijn ‘blij’, want wij werken met bloemen die zijn goedgekeurd door de FFP (Flowers Fair Plants) organisatie. Wat staat voor milieuvriendelijk geteeld.

We hebben onze eigen bloemisten in dienst, die allemaal een goede opleiding hebben gehad in bloemschikken. Onze bloemisten hebben verstand van bloemsierkunst en maken al onze bloemstukken in onze eigen bloembinderij, met grote zorg én aandacht. We kunnen van alles maken; van een simpel bloemetje, tot de meest grote en bijzondere boeketten voor uw feest, bruiloft of andere bijzondere gelegenheid. 

Maar we bezorgen niet alleen de mooiste boeketten, bij Arena Bloemen kunt u ook chocolade, wijn, champagne, knuffels en meer bestellen. We leveren dus alle soorten cadeaus en dat allemaal onder één dak. Uw tevredenheid gaat bij Arena Bloemen boven alles en dit maakt Arena Bloemen de leidinggevende online cadeau- en bloemenwinkel van België! 

Bestellen? 

Heeft u iets gevonden in onze uitgebreide collectie bloemen en andere cadeaus? Bestel dan via onze webwinkel! Als we uw bestelling voor 15:00 binnen hebben, dan leveren we uw bloemen of andere bestelling de volgende dag nog door heel België. Meer bezorginformatie.

Wij hebben elke dag verse bloemen omdat we weten dat kwaliteit voor u het belangrijkst is! 

Wilt u werken als bloemist

Kijk dan naar onze vacatures.